Reacties

Karin
6 maanden geleden

Ik heb een geweldige nek-, rug- en schoudermassage gehad van Yana. Ze voelde feilloos aan welke spieren vast zaten en deed erg goed haar best om alles los te maken. Ik voelde na de massage of ik lichter was, kon beter ademhalen en was een stuk flexibeler. Over twee weken ga ik weer terug naar Yana voor een massage van twee uur. Een massage van Yana was niet alleen noodzakelijk, maar ook een cadeautje voor mezelf.

Seda
6 maanden geleden

Een fantastische glimlach toen ik binnen kwam lopen dat doet mij goed😊Ze weet zeer goed waar ze mee bezig is qua pijnklachten en behandeld ze intensief afgestemd op de pijngrens van de klant.Hoe vrolijk kan ik zijn als ik de praktijk verlaat bij Yana met minder pijn topvrouw is ze you go girl! 🥰

Wim
7 maanden geleden

Van daag massage gehad was uitstekend

JOHN
8 maanden geleden

Phrachan Thai Wellness THE BEST !
ben er zaterdag weer geweest
1 jarig bestaan 🍀🍾🥂 gefeliciteerd Yana!
dus ook al een jaar de regelmatige massage, heden een blessure been/knie, met advies Sportmassage die doelgericht gedaan werd, afsluiting met uur Relax-massage..
Tot gauw Yana !

Kaj Messelink
9 maanden geleden

Goede massage met veel aandacht voor de spieren die vast zitten. Yana is kundig en erg vriendelijk.

Alex
9 maanden geleden

Vorige week een hele fijne en prettige ontspanningsmassage met een twist van een traditionele thaise massage gehad. Ik kom zeker terug.

peter
10 maanden geleden

een goede stevige massage met extra aandacht voor oude blessures.
ik kijk uit naar de volgende

Charles D.
een jaar geleden

Thai-born Yana offers high-grade massage techniques, lifting your general well-being to higher levels. Her skills exceed those seen from some professional physio-therapists.

Roos Verhagen
een jaar geleden

Ik kon heel snel terecht voor een olie massage. Echt een cadeau aan jezelf!
Wat een heerlijke massage!! Ik kom zeker terug!

Gislène
een jaar geleden

Erg goede en fijne massage gehad ! Veel aandacht voor de spieren die vast zitten. Yana is erg vriendelijk ; fijne ruimte !

Reactie plaatsen

Rating: 4.6 sterren
15 stemmen